Taas mennään. Lauantai-ilta, minä ja Katariina ollaan taas liikkeellä. Uusi vuosi painaa hieman jaloissa, mutta uusi klubi on testattava. Poke tekee heti alkuunsa hyvän vaikutuksen. Tyyppi sanoo käsipäivää ja esittelee itsensä. Ei tarvi epäillä, että tämä olisi karannut apinatarhasta. Pienellä eleellä voi näemmä saada yllättävän positiivisen vaikutuksen aikaiseksi, eikä maksa mitään. Suosittelen elettä kaupungin kaikille ovimiehille tai -naisille. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Paikalla on ihme jengiä, täysin tuntemattomia tyyppejä. Tässä kaupungissa se ei yleensä ole mahdollista. Sen verran mekin ollaan jo roikuttu tämän kaupungin baareissa, ettei yleensä ole orpo olo missään paikassa. Nyt ei tuttuja näy. Nojaillaan Katariinan kanssa pöytään, kunnes nuori pipopäinen jannu tulee juttelemaan. Kundi oli nopeasti arvioituna hätinä 20. Mä naputtelen tekstaria ja kundi jää viereen seisomaan. Se kysyy, onko mulla jotain kesken ja mä pyydän sitä kertomaan asiansa. Mulla on vielä toistaiseksi kyky tehdä useampia merkityksettömiä asioita samanaikaisesti. Kundi ei halua sanoa vielä mitään, vaan haluaa odottaa kunnes voin keskittyä täysin hänen asiaansa. Katariina seuraa huvittuneena.

Pipopää saa viimein suunvuoron ja halua tietää, mistä noin kauniit tytöt ovat kotoisin. Me revetään Katariinan kanssa aivan täysin. Kundi jatkaa, että meidän on pakko harrastaa jotain urheilua, koska me kuulemma näytetään siltä. Ja sitten tulee paras uutinen – pipopään mielestä me ollaan varmasti Märskystä. Siis Mäkelänrinteen urheilulukiosta. Just joo ja kolmekymppiä kolkuttaa.

Kundihan oli söpö, mutta 20v on meillekin sentään hieman liian nuori. Sille oli kuitenkin pakko kommentoida sen harrastuksesta – jääkiekkoilijan takapuolenhan nyt tuntee kilometrien päähän. Poikaparka ei itse tosin sitä vielä ymmärtänyt. En tiedä, onko kyseisen nuoren miehen äiti ollut erityisen hyvä kasvattaja vai kasvaako nuorista kundeista nykyään jotenkin fiksumpia kuin 10 vuotta sitten. Tämä jannu nimittäin tumppasi röökinsä saman tien, kun kuuli, ettei meistä kumpikaan polta. Uusi kokemus sinänsä ja kymmenen pistettä pojalle. Vielä viimeiset kehut pojan kavereilta Katariinan maailman parhaasta takamuksesta ja oltiin valmiita paljastamaan totuus. Ne bileet oli nähty, yhtä poikaparkaa syvästi järkytetty ja pari kohta kolmekymppistä daamia poistui ovesta.